VERTAISRADIO

Tänään aiheinamme mm. jääkiekon NHL – sarja ja MM – kilpailut sekä Englantilaista ja kotimaista jalkapalloa. Mukana myös tulevia otteluja, ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

Jääkiekkoa, NHL:

Viime yönä Las Vegas voitti Floridan maalein 7 – 2, Floridan Anton Lundellille merkittiin maali. Las Vegas johtaa finaalisarjaa voitoin 2 – 0, mestaruuteen vaaditaan 4 voittoa. Seuraava ottelu Florida – Las Vegas pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä kello 03.00 Suomen aikaa, suora lähetys myös YLE TV2:lla, kooste samalla kanavalla pe – iltana kello 18.00.

Jalkapalloa, Suomi, Veikkausliiga:

KuPS johtaa sarjaa, sillä on 22 pistettä. Toisena olevala SJK:lla on 21 pistettä ja kolmantena oleva HJK on kerännyt 20 pistettä. Neljäntenä on Oulu, sillä on 17 pistettä, ja viidentenä olevalla ILveksellä, kuudentena olevalla Hongalla ja seitsemäntenä olevalla KTP:llä on 12 pistettä jokaisella. Kahdeksantena oleva Turun Inter on saanut 10 pistettä. Lahti, 7 pistettä sekä Mariehamn ja VPS, 6 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapalloa, Suomi, ykkönen:

Ekenäs johtaa sarjaa ja Mikkelin Palloilijat on toisena, kummallakin on 19 pistettä. Gnistan on kolmantena, sillä on 18 pistettä. HIFK on neljäs ja SJK-akatemia viides, ne ovat saaneet 15 pistettä ja kuudentena oleva Salon Palloilijat sekä seitsemäntenä oleva Järvenpää ovat keränneet 10 pistettä. Jyväskylän JJK on sijalla 11, sillä on 5 pistettä, edellä olevalla Pietarsaaren Jarolla on 6 pistettä ja perässä olevalla Kokkolalla on 2 pistettä.

Pesäpalloa, Superpesis, Miehet:

Sunnuntaina Joensuu voitti Kouvolan jaksoin 2 – 0, Sotkamo voitti Kempeleen 2 – 0, Vimpeli voitti Alajärven 2 – 0 ja Imatra voitti Pattijoen 1 – 0.

Sotkamo johtaa sarjaa, sillä on 17 pistettä. Joensuu on toisena ja Kempele on kolmantena, molemmilla on 15 pistettä. Neljäntenä on Hyvinkää, viidentenä Vimpeli ja kuudentena Kouvola, kaikilla on 13 pistettä sekä Manse seitsemäs, sillä on 7 pistettä. Kitee ja Pattijoki, 5 pistettä, Alajärvi, 4 pistettä sekä Seinäjoki, 3 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Pesäpalloa, Superpesis, Naiset:

Pori johtaa sarjaa ja Seinäjoki on toisena, molemmilla on 14 pistettä. Kolmantena oleva Lapua, neljäntenä oleva Manse ja viidentenä oleva Joensuu ovat saaneet 13 pistettä ja kuudentena olevalla Jyväskylän Kirittärillä on 12 pistettä. Kempele ja Hyvinkää, 1 piste sekä Helsingin Roihuttaret, jonka pistetili on vielä avaamatta, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jyväskylän Kirittärien seuraava ottelu on 09.06, jolloin Kempele saapuu Jyväskylään vierailulle. Ottelu alkaa kello 18.00

Pesäpalloa, Ykköspesis, Miehet:

Sunnuntaina Jyväskylän Lohi voitti Seinäjoen jaksoin 2 – 0, juoksut jaksoittain 2 – 1 ja 4 – 1, Lohen luvut ensin mainittuina.

Jyväskylän Lohi johtaa sarjaa, se on kerännyt 16 pistettä ja toisena olevalla Kannuksella on 15 pistettä. Kolmantena olevalla Seinäjoella ja neljäntenä olevalla Kuopiolla on 12 pistettä, viidentenä oleva Hamina on saanut 10 pistettä ja kuudentena oleva Kankaanpää on kerännyt 8 pistettä. Jyväskylän Kiri on sijalla 7, sillä on 5 pistettä, mutta se on pelannut vähiten otteluja. Alavus, Oulu, Simon Kiri ja Kouvolan 2-joukkue, kaikilla 4 pistettä sekä Loimaa, 2 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jyväskylän Kirin seuraava ottelu on 08.06, jolloin Loimaa saapuu Jyväskylään vierailulle. Ottelu alkaa kello 18.00. Jyväskylän Lohen seuraava ottelu on 10.06, jolloin Jyväskylän Kiri saapuu Koskenharjun kentälle vieraaksi kello 14.00 alkavaan otteluun.

Formula – 1:

Red Bullin Max Verstappen voitti sunnuntaina ajetun Barcelonan osakilpailun. Mercedeksen Lewis Hamilton ajoi toiseksi ja Mercedeksen George Russell kolmanneksi. Red Bullin Segio Perez oli neljäs, Ferrarin Carlos Sainz viides ja Aston Martinin Lance Stroll kuudes. Aston Martinin Fernando Alonso ajoi sijalle 7, Ferrarin Charles Leclerc 11 sekä Suomen ja Alfa Romeon Valtteri Bottas sijalle 19.

Verstappen johtaa sarjaa, hän on kerännyt 170 pistettä. Perez on toisena, hänellä on 117 pistettä. Kolmantena oleva Fernando Alonso sai hieman Pereziä kiinni, hänellä on 99 pistettä, eli 1 pistettä vähemmän kuin Perezillä. Neljäntenä on Hamilton, hänellä on 87 pistettä, viidentenä Russell, hänellä on 65 pistettä ja kuudentena Sainz, hän on saanut 58 pistettä. Bottas on sijalla 14, hän on kerännyt 4 pistettä.

Red Bull – talli johtaa tallien sarjaa, se on kerännyt 287 pistettä ja Mercedes nousi toiseksi, sillä on 152 pistettä, eli jo 135 pistettä vähemmän kuin Red Bullilla. Kolmantena on Aston Martin, 134 pistettä ja neljäntenä Ferrari, 100 pistettä. Tässäkin tapahtuu jo iso hyppäys, sillä viidentenä oleva Alpine – talli on saanut vasta 40 pistettä ja kuudentena olevalla McLaren – tallilla on 17 pistettä. Alfa Romeo on sijalla 8, se on kerännyt 8 pistettä ja viimeisenä eli sijalla kymmenen olevalla Williams – tallilla on 1 piste.

Seuraava kilpailu 18.06, Montreal, Kanada.

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan jo torstaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette Vertaisradio.fi – sivuston etusivuilla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Hyvää jatkoa blogitoimitukselta