VERTAISRADIO

 

Hyvää ystävänpäivää kaikille.

Tänään aiheinamme jääkiekon SM – liiga ja NHL – sarja sekä Englantilaista jalkapalloa. Mukana myös tulevia otteluja, ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

 

Amerikkalaista jalkapalloa, NFL – sarja:

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatun NFL – sarjan loppuottelun eli Super Bowlin voitti Kansas City pistein 38 - 35. Vastustajana oli Philadelphia. Urheilutoimituksen urheilukornerissa, vertaisradiossa perjantaina 17.02 kello 19.00 käsittelemme vielä Super Bowlia ja muutakin asiaa NFL:än liittyen.

 

Jääkiekkoa, SM – Liiga:

Eilen Ilves voitti Sportin maalein 5 – 1.

Lukko johtaa sarjaa, se on kerännyt 100 pistettä. Toisena on Ilves, sillä on 90 pistettä ja kolmantena Tappara, 89 pistettä. Neljäntenä olevalla Pelicansilla on 84 pistettä, viidentenä oleva KalPa on kerännyt 82 pistettä ja kuudentena olevalla Kärpillä on 81 pistettä. TPS on seitsemäs, sillä on 79 pistettä ja HIFK kahdeksas, se on kerännyt 75 pistettä. HPK on kymmenes, sillä on 68 pistettä. KooKoo, 64 pistettä, JYP, 60 pistettä, Sport, 59 pistettä sekä SaiPa, 40 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Tänään pelataan mm. ottelu Pelicans – Lukko kello 18.30. Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelut Sport – JYP, HPK – Ässät, Ilves – HIFK, KooKoo – Jukurit ja Kärpät – TPS kello 18.30. Lisää tilastoja ja otteluja lähteessämme, liiga.fi – sivulla.

 

Jääkiekkoa, NHL

Poimintoja: Montreal voitti Edmontonin maalein 6 – 2, Montrealin Jesse Ylöselle ja Joel Armialle merkittiin syöttöpiste ja Seattle voitti Philadelphian 4 – 3, Seattlen Eeli Tolvaselle merkittiin maali ja Philadelphian Rasmus Ristolaiselle 2 syöttöpistettä. Viime yönä Florida voitti Minnesotan voittomaalilaukauskilpailun jälkeen lukemin 2 – 1, Floridan Eetu Luostariselle merkittiin maali sekä Floridan Aleksander Barkov ja Anton Lundell onnistuivat voittomaalilakauksessaan ja Arizona voitti Nashvillen 4 – 2, Nashvillen Mikael Granlundille merkittiin maali. Ensi yönä pelataan mm. ottelut Washington – Carolina ja Montreal – Chicago kello 02.00, Columbus – New Jersey kello 02.30, St. Louis – Florida ja Winnipeg – Seattle kello 03.00, Dallas – Boston kello 03.30, Colorado – Tampa Bay kello 04.00 sekä San Jose – Pittsburgh kello 05.30. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelut Toronto – Chicago kello 02.00, Edmonton – Detroit ja Minnesota – Colorado kello 04.30 sekä Vancouver – New York Rangers kello 05.00

 

Jalkapalloa, Englannin valioliiga:

Sunnuntaina Manchester United voitti Leedsin maalein 2 – 0 ja Manchester City voitti Aston Villan 3 – 1. Eilen Liverpool voitti Evertonin 2 – 0.

Arsenal johtaa sarjaa, se on kerännyt 51 pistettä ja Manchester City on toisena, sillä on 48 pistettä. Kolmantena oleva Manchester United on kerännyt 46 pistettä. Neljäntenä olevalla Newcastlella on 41 pistettä, viidentenä oleva Tottenham on kerännyt 39 pistettä ja kuudentena olevalla Brightonilla on 35 pistettä, kuten seitsemäntenä oleva Fulhamkin. Brentford on kahdeksas, sillä on 34 pistettä, yhdeksäntenä oleva Liverpool on kerännyt 32 pistettä ja kymmenentenä olevalla Chelsealla on 31 pistettä. Aston Villa on yhdestoista, sillä on 28 pistettä. Crystal Palace on kahdestoista, sillä on 25 pistettä ja kuten kolmantenatoista olevalla Leicesterillä ja neljäntenätoista olevalla Nottinghamilla on 24 pistettä. West Ham, 20 pistettä, Leeds, 19 pistettä, Everton ja Bournemouth 18 pistettä, sekä Southampton, 15 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Huomenna pelataan kärkiottelu Arsenal – Manchester City kello 21.30.

 

Jalkapalloa, Englannin mestaruussarja:

Burnley johtaa sarjaa, se on kerännyt 68 pistettä. Toisena olevalla Sheffield Unitedilla on 61 pistettä. Kolmantena on Middlesbrough, sillä on 51 pistettä ja neljäntenä olevalla Lutonilla on 49. Millwall on viides ja Watford kuudes, molemmilla on 46 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Sunderlandilla ja kahdeksantena olevalla Blackburnilla on 45 pistettä. West Bromwich on yhdeksäs, sillä on 44 pistettä ja kymmenentenä oleva Norwich on kerännyt 42 pistettä. QPR on sijalla 16, sillä on 39 pistettä, kuten sen edellä viidentenätoista olevalla Swanseallakin. Birmingham on seitsemästoista, sillä on 38 pistettä, kuten kahdeksantenatoista olevalla Readingillakin. Stoke, 34 pistettä Rotherham, 33 pistettä, Cardiff ja Wigan, 29 pistettä sekä Huddersfield ja Blackpool, 28 pistettä ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Mestaruussarjassa pelataan nyt viikollakin: Tänään tiistaina 14.02 pelataan mm. ottelut Norwich – Hull, QPR – Sunderland ja Birmingham – Cardiff kello 21.45. Huomenna keskiviikkona 15.02 ohjelmassa ovat mm. ottelut Bristol City – Wigan, Preston – Luton ja Stoke – Huddersfield kello 21.45.

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette Vertaisradio.fi – sivuston etusivuilla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Hyvää jatkoa blogitoimitukselta.