VERTAISRADIO

Tänään aiheinamme jääkiekon SM – liiga ja NHL – sarja sekä Englantilaista jalkapalloa. Mukana myös tulevia otteluja, ajat Suomen aikaa ja lähetykset pääsääntöisesti maksukanavilla.

Jääkiekkoa, SM – Liiga:

Eilen Ilves voitti Sportin maalein 5 – 1.

Lukko johtaa sarjaa, se on kerännyt 100 pistettä. Toisena on Ilves, sillä on 96 pistettä ja kolmantena Tappara, 95 pistettä. Neljäntenä olevalla Pelicansilla on 88 pistettä, kuten viidentenä oleva KalPalla ja kuudentena olevalla Kärpilläkin. TPS on seitsemäs, sillä on 82 pistettä ja HIFK kahdeksas, se on kerännyt 81 pistettä. Jukurit on kymmenes ja HPK yhdestoista, molemmilla on 71 pistettä. KooKoo, 69 pistettä, JYP, 64 pistettä, Sport, 59 pistettä sekä SaiPa, 40 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä. Tänään pelataan mm. ottelu Ilves – JYP ja HIFK – Sport kello 18.30. Huomenna keskiviikkona pelataan mm. ottelut HPK – Lukko ja Kärpät – KooKoo kello 18.30. Lisää tilastoja ja otteluja lähteessämme, liiga.fi – sivulla.

Jääkiekkoa, NHL

Poimintoja: Arizona voitti Columbuksen jatkoajalla maalein 3 – 2, Columbuksen Patrik Laineelle merkittiin maali, New Jersey voitti Winnipegin 4 – 2, New Jerseyn Erik Haulalle merkittiin 2 syöttöpistettä ja Colorado voitti Edmontonin jatkoajalla 6 – 5, Coloradon Mikko Rantanen teki voittomaalin. Lisäksi Coloradon Artturi Lehkoselle merkittiin maali ja Edmontonin Jesse Puljujärvelle syöttöpiste. Viime yönä Florida voitti Anaheimin jatkoajalla maalein 4 – 3, Floridan Eetu Luostariselle merkittiin 2 syöttöpistettä, New York Islanders voitti Pittsburghin 4 – 2, Pittsburghin Kasperi Kapaselle merkittiin syöttöpiste ja Winnipeg voitti New York Rangersin 4 – 1. Ensi yönä pelataan mm. ottelut Carolina – St. Louis, Washington – Detroit ja New Jersey - Montreal kello 02.00, Nashville – Vancouver kello 03.00 ja Edmonton – Philadelphia kello 04.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan mm. ottelu Dallas – Chicago kello 04.30.

Jalkapalloa, Englannin valioliiga:

Sunnuntaina Manchester United voitti Leicesterin maalein 3 – 0 ja Tottenham voitti West Hamin 2 – 0.

Arsenal johtaa sarjaa, se on kerännyt 54 pistettä ja Manchester City on toisena, sillä on 52 pistettä. Kolmantena oleva Manchester United on kerännyt 49 pistettä. Neljäntenä oleva Tottenham on kerännyt 42 pistettä, viidentenä olevalla Newcastlella on 41 pistettä ja kuudentena oleva Fulham on kerännyt 38 pistettä. Seitsemäntenä olevalla Brightonilla on 35 pistettä, kuten kahdeksantena oleva Liverpool ja yhdeksäntenä oleva Brentfordkin Kymmenentenä olevalla Chelsealla on 31 pistettä. Aston Villa on yhdestoista, sillä on 28 pistettä. Crystal Palace on kahdestoista, sillä on 26 pistettä. Everton ja Bournemouth 21 pistettä, West Ham, 20 pistettä, Leeds, 19 pistettä sekä Southampton, 18 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Jalkapalloa, Englannin mestaruussarja:

Eilen Watford voitti West Bromwichin maalein 3 - 2

Burnley johtaa sarjaa, se on kerännyt 72 pistettä. Toisena olevalla Sheffield Unitedilla on 61 pistettä. Kolmantena on Middlesbrough, sillä on 57 pistettä ja neljäntenä olevalla Lutonilla sekä viidentenä olevalla Watfrodilla on 50 pistettä. Sunderland on kuudentena, Millwall seitsemäntenä ja Blackburn kahdeksantena, kaikilla näillä on 49 pistettä. Yhdeksäntenä oleva Norwich on kerännyt 46 pistettä ja kymmenentenä olevalla West Bromwichilla sekä yhdentenätoista olevalla Coventryllä on 45 pistettä. QPR on seitsemästoista, sillä on 39 pistettä ja kahdeksantenatoista oleva Birmingham on kerännyt 38 pistettä. Stoke, 37 pistettä, Cardiff, 35 pistettä, Rotherham, 33 pistettä sekä Huddersfield, Blackpool ja Wigan, kaikilla on 31 pistettä, ovat sarjataulukossa viimeisinä.

Mestaruussarjassa pelataan rästiotteluja: Tänään tiistaina 21.02 pelataan mm. ottelut Norwich – Birmingham, Rotherham – Sunderland, Swansea - Stoke ja Millwall - Burnley kello 21.45.

Muistutetaan lopuksi, että urheilutoimitukselle voi lähettää palautetta osoitteeseen sportti(at)rahattomat.fi

Tässä oli tämä päivitys, palataan blogin osalta asiaan ensi tiistaina. Pysykää terveinä ja kuunnelkaa Vertaisradiota, kuuntelemaan pääsette Vertaisradio.fi – sivuston etusivuilla olevan linkin kautta. Etusivulla näkyvät myös Radion Facebook-sivut, joilla tiedotamme tulevista lähetyksistä. Hyvää jatkoa blogitoimitukselta.